ACCURA


Accura rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt succesrige mellemstore private selskaber, deres ejere og visse personer med stor nettoformue.

2 aktuelle jobopslag
Advokat & Revision
Hellerup

ATP


ATP er meget mere end pension. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, da vi administrerer en lang række velfærds- og sikringsordninger, som er med til at sikre grundtryghed for de fleste.

3 aktuelle jobopslag
Finans, Forsikring & Pension
Hillerød

Accenture


Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company, with more than 411.000 people serving clients in more than 120 countries. Combining unparalleled experience, comprehensive capabilities across all industries and business functions, and extensive research on the world’s most successful companies, Accenture collaborates with clients to help them become high-performance businesses and governments.

8 aktuelle jobopslag
Rådgivning & Konsulentservice
København S

Avanade Denmark


At Avanade, business and technology consulting isn't just your career - it's your passion. It’s more than just working with new innovations. It means using technology to solve business problems in ways that inspire change and make a real difference for our clients.

1 aktuelt jobopslag
Rådgivning & Konsulentservice
København S

BCG Platinion


BCG Platinion is a division of The Boston Consulting Group (BCG), one of the world's leading management consulting companies. BCG Platinion extends BCG’s range of consulting services by offering process and technology know-how and implementation competences on IT issues in technology, digital, cybersecurity, and risk management.

Rådgivning & Konsulentservice
København K

BEC


BEC udvikler og drifter it-løsninger til både lokale og landsdækkende banker. Vores it-løsninger dækker bredt og spænder fra digital selvbetjening som Mobilbank og Netbank til specialiserede it-løsninger til fx kreditstyring og investering.

5 aktuelle jobopslag
IT & Tele
Roskilde

BusinessNow


BusinessNow er et Nordisk konsulenthus med speciale i at implementere og automatisere processer indenfor Service Management. Vi dækker analyse og implementering af hele service livscyklussen fra idé og strategi til design, implementering, drift og forbedringer.

Rådgivning & Konsulentservice
Søborg

Capgemini Sogeti A/S


Hos Capgemini Sogeti søger vi talenter, der drømmer om at arbejde med IT i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø. Vi udvikler og kvalitetssikrer komplekse, udfordrende og interessante løsninger på de mest innovative platforme på markedet.

2 aktuelle jobopslag
IT & Tele
Vallensbæk

Danfoss A/S


If you want to create powerful engineering solutions, drive a sustainable future across infrastructure, food, climate and energy, Danfoss is where you’ll make a real impact.

10 aktuelle jobopslag
Elektronik & Maskin
Nordborg

Deloitte


Deloitte er Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningshus. Vi betjener et bredt udsnit af Danmarks erhvervsliv og skræddersyr løsninger på tværs af fagområder lokalt og globalt.

2 aktuelle jobopslag
Advokat & Revision
København C

EY


EY leverer globale serviceydelser inden for fire forretningsområder: Assurance, Tax & Law, Advisory og Transaction Advisory Services. Gennem disse serviceydelser kan vi hjælpe virksomheder med at fastholde interessenters og investorers tillid, styre risici, styrke kontroller og derved realisere virksomhedernes fulde potentiale.

Advokat & Revision
Frederiksberg

Energinet


Vi ejer energiens ”motorveje” og varetager samfundets interesser, når Danmark forsynes med el og gas. Det er en udfordring, som vi kun kan løfte med dygtige og ambitiøse medarbejdere. Medarbejdere, som kan forene deres faglige baggrund med en god forståelse for det samlede energisystem og evnen til at skabe stærke relationer med kolleger, borgere, leverandører, markedsaktører, politikere og andre samarbejdspartnere i Danmark og udlandet.

9 aktuelle jobopslag
Klima, Energi & Forsyning
Fredericia

Foss


FOSS develops rapid, reliable and dedicated analytical solutions for routine testing to allow for fast decisions on how to maximise value of production of agricultural food products.

4 aktuelle jobopslag
Elektronik & Maskin
Hillerød

HOFOR


HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, står for vandforsyningen og for at lede spilde- og regnvand væk i otte kommuner. Derudover forsyner vi København med fjernvarme, bygas og fjernkøling.

6 aktuelle jobopslag
Klima, Energi & Forsyning
København

Haldor Topsøe A/S


Haldor Topsoe is a world leader in catalysis, committed to helping our customers achieve optimal performance. We enable companies in the chemical and oil & gas industries to get the most out of their processes and products, using the least possible energy and resources. And we are the forefront of developing sustainable technologies.

7 aktuelle jobopslag
Klima, Energi & Forsyning
Kgs. Lyngby

IBM Danmark


IBM har i mere end et århundrede været dedikeret til at skabe succes for sine kunder og frembringe innovationer, der gør en forskel i verden.

10 aktuelle jobopslag
IT & Tele
Holte

IMPACT A/S


IMPACT er et digitalt konsulenthus med over 140 medarbejdere. Vi er vidensførende i Europa inden for omnichannel commerce og datadrevet marketing. Og vi brænder for at skabe resultater gennem tætte og unikke relationer med vores kunder. Vores varemærke er høj kvalitet, stærke tekniske løsninger og udfordrende sparring. Og så tror vi på, at resultaterne kommer, når man arbejder professionelt og har det sjovt samtidigt.

IT & Tele
København S

Immeo


Immeo er et forretningsorienteret konsulenthus med et strategisk fokus på realisering af digitale løsninger og forretningsmodeller. Vi leverer it-løsninger og rådgivning, som hjælper til at øge vores kunders konkurrenceevne.

4 aktuelle jobopslag
IT & Tele
København K

KMD A/S


KMD er blandt nogle af Danmarks største it- og softwarevirksomheder. KMD leverer it-løsninger til erhverv og det offentlige

6 aktuelle jobopslag
IT & Tele
Ballerup

Kammeradvokaten


Vi er et privat advokatfirma og skræddersyer løsninger til vores kunder inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer fra start til slut.

2 aktuelle jobopslag
Advokat & Revision
København V

Keylane


Keylane er en af Danmarks førende IT-virksomheder inden for udvikling og implementering af integrerede standardsystemer til den finansielle sektor.

1 aktuelt jobopslag
IT & Tele
København S

Knowledge Cube


I Knowledge Cube laver vi strategisk sparring med vores kunder og skræddersyer så markedets stærkeste og mest innovative it-løsninger bygget på den nyeste teknologi og efter de nyeste pricipper for arkitektur. Vi baserer vores løsninger på Microsofts teknologistak og de nyeste open source komponenter.

2 aktuelle jobopslag
Rådgivning & Konsulentservice
København S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en uafhængig konkurrencemyndighed. Vi arbejder for velfungerende markeder, som kan stimulere vækst og innovation til gavn for hele det danske samfund. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.

Stat, Politik & Samfund
Valby

Københavns Kommune Koncern IT


I Koncern IT arbejder vi for et digitalt København. Gennem digitalisering frigør vi ressourcer til, at 45.000 ansatte i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Vi leverer IT – fra infrastruktur til robotter og apps – og rådgiver forvaltningerne om digitale muligheder, så løsningerne bliver de bedste for Københavns Kommune og borgerne. Det er vores opgave at opretholde en effektiv og sikker IT-drift og understøtte Københavns digitale udvikling.

Kommuner
København NV

Lime Technologies Denmark A/S


Fra dag ét har vores mål været at levere exceptionelt brugervenlige systemer, som forenkler hverdagen for vores kunder. Vores mission er at vise danske virksomheder og organisationer, at CRM hverken behøver at være svært eller kedeligt.

København K

Move On Communications A/S


Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har siden 1994 beskæftiget os med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering. Vi driver jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Rådgivning & Konsulentservice
København K

NIRAS A/S


NIRAS yder uvildig rådgivning inden for byggeri og industri, miljø, energi, infrastruktur, forsyning, GIS - geodata og automation, analyse og planlægning samt udviklingsbistand. Selv om vi overvejende er en ingeniørbaseret rådgivervirksomhed, har vi mange medarbejdere med en anden akademisk baggrund.

2 aktuelle jobopslag
Rådgivning & Konsulentservice
Allerød

NNIT A/S


IT advisory, development and operations with a strong focus on life sciences, finance, the public sector and large enterprises with equally high demands on quality and security.

4 aktuelle jobopslag
IT & Tele
Søborg

Netcompany A/S


Netcompany leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig hjælper vi vores kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.

18 aktuelle jobopslag
IT & Tele
København K

Noitso A/S


Som kompetente udviklere af scorekort udvikler vi kundetilpassede løsninger baseret på kundenærvær - og en ambition om at styrke vores kunders bundlinje mest muligt gennem værdiskabende programmering. Vi er et internationalt ungt team med tårnhøje kvalitetskrav, stærke kompetencer og masser af ambitioner!

1 aktuelt jobopslag
IT & Tele
København SV

Oticon A/S


Oticon is one of the largest companies in the hearing healthcare industry worldwide. In Denmark alone more than 1,300 employees develop some of the most innovative and technically advanced hearing aids in the world. We are part of the William Demant Group with more than 11.000 employees and various companies within hearing healthcare.

3 aktuelle jobopslag
Elektronik & Maskin
Smørum

PwC - Revision | Rådgivning | Skat


Vil du skabe succes sammen med andre og gøre en forskel? Er du erfaren eller studerende? Bliv skarpere på, om du er PwC. Klik videre og gå på opdagelse i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse.

10 aktuelle jobopslag
Advokat & Revision
Hellerup

Region Midtjylland


Region Midtjylland har en lang række opgaver inden for sundhed herunder driften af regionens somatiske og psykiatriske hospitaler. Regionen har en række tilbud inden for socialpsykiatrien og det sociale område. Desuden har regionen opgaver inden for regional udvikling.

26 aktuelle jobopslag
Regioner & Sundhed
Viborg

Region Syddanmark


Region Syddanmarks hovedopgave er at drive det syddanske sygehusvæsen, psykiatriske og sociale institutioner og skabe vækst og gode rammer for vores borgere og erhvervslivet.

9 aktuelle jobopslag
Regioner & Sundhed
Vejle

SimCorp A/S


SimCorp is a leading provider of investment management software solutions and services for the global financial industry. Our software solutions support and empower global asset managers to mitigate risk, reduce cost, and enable growth all along the value chain, now and in the future.

1 aktuelt jobopslag
IT & Tele
København S

Sydbank A/S


Sydbank er en fullservice-bank, der dækker stort set alle økonomiske behov for både private og erhvervsvirksomheder. Vi har særlig ekspertise på områder som investering, pension, bolig, finansiering, betalingsformidling, elektroniske værktøjer.

4 aktuelle jobopslag
Finans, Forsikring & Pension
Aabenraa

TDC Group


Hos TDC Group bringer vi mennesker tættere sammen – via telefonsamtaler, beskeder på mobilen, mails på den bærbare, opdateringer på Facebook og serier på tv. Vi leverer den lim, som binder samfundet sammen. Det er store ord og et stort ansvar. Men vi løfter ansvaret hver eneste dag, fordi vi kender vores kunder og forstår deres behov. Vores mål er at ophæve afstande i venskaber og virksomheder med teknologi og muligheder, som syntes galakser væk for blot få år siden

18 aktuelle jobopslag
IT & Tele
København C

Teknologisk Institut


Teknologisk Institut er en helt central drivkraft for innovationen og teknologianvendelsen i Danmark. Vi har teknologisk ekspertise, den nyeste viden og ’state of the art’ udstyr, der styrker danske virksomheder og sikrer en høj innovationsevne.

1 aktuelt jobopslag
Rådgivning & Konsulentservice
Taastrup

Trustworks


TrustWorks is a consultancy focusing on bridging the gap between business and IT to help clients realize measurable business value from their IT-enabled investments. We help our customers succeed with their IT transformation projects from inception to transition.

Rådgivning & Konsulentservice
København K

VELUX Group


VELUX Group creates better living environments for people around the world - using daylight and fresh air. Our products help create bright, healthy, energy-efficient places in which to live, work, learn and play.

2 aktuelle jobopslag
Byggeri & Anlæg
Hørsholm

Visma Consulting A/S


I Visma Consulting arbejder vi året rundt med at digitalisere Danmark. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.

3 aktuelle jobopslag
IT & Tele
Lyngby

ÅF A/S


ÅF is an engineering and consulting company for the energy, industrial and infrastructure markets. ÅF’s four divisions, Industry, Infrastructure, International and Technology, offer engineering and consulting services across three main sectors: energy, industry and infrastructure.

Rådgivning & Konsulentservice
Herlev

Udvalg af øvrige virksomheder

Ikke alle virksomheder i jobnetværket vælger at præsentere sig med en profil - men de benytter fortsat jobbankerne til at rekruttere nye talenter. Her er et mindre udvalg af de over 14.000 virksomheder, der har rekrutteret højtuddannede via vores netværk fornyligt - klik og bliv inspireret.


Mangler din virksomhed på listen?


Bliv en del af Jobbank-netværket! Vi har siden 1994 beskæftiget os med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering.

Vi driver jobbanker og tilbyder company branding via sociale medier og direkte kontakt til jobsøgende. Vi leverer også job engine til Frivilligjob.dk og servicerer uddannelsesinstitutioner i Danmark via specialiserede jobdatabaser.
Mere end en halv million mennesker har brugt vores medier, der henvender sig til både erfarne, nyuddannede og studerende.

Vi kommunikerer ugentligt med 100.000 højtuddannede via vores digitale medier, og vi leverer målrettede løsninger, der skaber det perfekte match mellem jer og jeres kommende talenter.Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT