826 talentprofiler fundet

Det der holder mig engageret, er muligheden for at arbejde med og løse problemstillinger på kreative og innovative måder - derfor også min baggrund som folkeskolelærer, da det i faget er gavnligt at kunne tænke løsninger i nye baner. Derudover er jeg:
- Selvstændigt arbejdende,
- God til teamwork og
- Lærenem hvis der er kompetencer jeg

IT Læring Uddannelse Undervisning Didaktik Humaniora Samfundsvidenskab Projektledelse Fagdidaktik Innovationsprocesser Pædagogik Kulturel og interkulturel kompetence  

Opdateret 03. september 2018
I am a creator first. And i love to create quality content. Coding or graphic
elements i strive for memorable work with high expectations. I am very
technical and precise while also being versitale in a work environment
and every day life. Love to work in a team with motivated people and do
something amazing everyday.

programmer developer computer science java html wordpress bootstrap software engineering software student job project part-time  

Opdateret 13. september 2018
Jeg er en ambitiøs og arbejdsom person, der er ivrig efter nye udfordringer inden for kvalitetsikring og klinisk forskning. Med en kandidat i Medicin med Industriel Specialisering på Aalborg Universitet, har jeg har færdigheder inden for bl.a. udvikling, kvalitetssikring og monitorering af kliniske studier samt de regulatoriske krav.

Kvalitet Kliniske studier Lægemidler Medicinsk udstyr Regulatoriske krav ICH-GCP GMP GDP GxP Forskning Kvalitetssikringssystemer Risikohåndtering Udvikling af standardiserede arbejdsprocedurer  

Opdateret 27. august 2018
Mit navn er Mike, jeg læser By-, energi og miljøplanlægning på Aalborg Universitet CPH, jeg er et meget strukturet menneske og jeg er god både til at arbejde selvstændigt, men også projekt arbejde hvor man kan drage på hinandens kompetencer og talenter. Jeg er meget udadvendt, og er altid klar på at blive udfordret og lære nye ting.

Selvstændig Struktureret Udadvendt Ansvarsbevidst Smilende Ambitiøs Målrettet Kreativ  

Opdateret 15. september 2018
I studied physics but I didn't finished, meanwhile, I developed a passion for programing, which so far has been a hobby.
Now I am studying Robotics and as I see it, building robots is the physical manifestation of my previous interests.
Besides that I love to solve riddles, challenge my self and to learn new subjects.

Robotics Java Python Physics Software Development Programing Mathematics  

Opdateret 17. september 2018
Jeg er en organiseret, punktlig og nysgerrig holdspiller med fokus på service og overblik.
Jeg brænder for at beskæftige mig med planlægning, vejledning og analyse mm. indenfor bl.a. administration, HR, kvalitetssikring og samfundsvidenskab.
Jeg vægter både faglighed og godt kollegaskab høj

Arbejdsom Motiveret Organiseret Nysgerrig Pligtopfyldende  

Opdateret 14. september 2018
Jeg er engageret og ambitiøs og gør mit bedste for altid at levere det bedst mulige resultat i de projekter jeg arbejder med. Jeg er struktureret og åben af sind, hvilket gør, at jeg falder nemt ind i et team. Jeg mener, at de bedste løsninger opstår når man samarbejder og deler viden og ekspertise.

AAU Talent Innovativ Interkulturel Struktureret Teamwork  

Opdateret 12. september 2018
I have a BSc in Computer Science and I'm currently doing my Masters in Innovative Communication Technologies and Entrepreneurship at Aalborg University CPH. I have worked as a web developer over the past years and I have very strong skills in editing software, especially everything that is included in the Adobe Creative Suite!

Hard working and goal oriented.  

Opdateret 14. september 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 18. september 2018
Jeg er en engageret kandidat i Nanoteknologi fra Aalborg Universitet. Jeg er positiv, nysgerrig og har et roligt overblik. Igennem fem års erfaring med team-baseret gruppearbejde har jeg lært hvad mine egen kompetencer er, og hvordan jeg bruger dem bedst til at skabe en helhed med mine kollegaer.

Civilingeniør Nanoteknologi Biokemi  

Opdateret 16. september 2018
Jeg betragter mig selv som en engageret og solid kandidat med mange års erfaring fra forskellige brancher. Mine erfaringer stammer fra både etablerede virksomheder og startup-miljøet, og fælles for dem er stærke kompetencer og stort flair for online kommunikation, web design, grafisk design, salg, marketing samt strategi og forretningsudviklin

Opdateret 17. september 2018
I am a very friendly, outgoing and extroverted person with a feeling for aesthetics, organisation and management. I like organised working environments both in terms of a clean working desk and e.g. systematic spreadsheets. Aside from English, Slovak and Czech, in which I am fluent, I can also speak Spanish and French on a conversational level.

student graphic design organisation event planning management part-time administration data analytics graphs adobe office  

Opdateret 25. august 2018
Smilende, energisk og struktureret medarbejder der er ivrig efter at komme ud og prøve sig selv af og finde sin plads på arbejdsmarkedet. Med en baggrund i kommunikation (BA) og projektledelse/udvikling (Cand.Mag.) kan jeg varetage en lang række forskellige opgaver, hvilket gør mig til alsidig medarbejder der med ben i næsen gerne vil udfordre

Smilende Struktureret Lærenem Omstillingsparat Projektleder Alsidig Pligtopfyldende Teamplayer  

Opdateret 28. august 2018
I am from the United States and have dual American and Hungarian citizenship. I am a native English speaker and I am also fluent in Spanish. I have a postgraduate degree in Social Work, but I am currently studying European Studies at Aalborg Universitet. I am reliable, dependable, and capable of working either independently or within a team.

Opdateret 15. september 2018
Jeg hedder Mads. Jeg er en frisk og energisk ung fyr på 22 år. Jeg er bosat I Hobro og bor enlig i lejlighed. Jeg blev student sidste sommer. Til daglig læser jeg til socialrådgiver, som jeg finder meget spændende og udfordrende. Jeg søger et arbejde, for at få lidt adspredelse fra bøgerne og for at føre min brede teoretiske viden ud i pra

Opdateret 14. september 2018
Hej.

Mit navn er Jeppe Munk Andersen. Jeg er nuværende studerende på bachelor i Innovation & Digitalisering.

Jeg er meget interesseret i digitalisering, og jeg måber hele tiden efter at være ajour med de nyeste trends, viden og studier inden for de teknologiske / organisatoriske område.

Digitalisering Innovation Data Ledelse  

Opdateret 11. september 2018
Jeg brænder for at udvikle og kvalitetssikre applikationer og brugergrænseflader målrettet imod brugere uden den store IT-baggrund, for at denne gruppe også kan udnytte de muligheder informationsteknologi giver.

Mine stærke sider:
- Fokuseret!
- Grundig og omhyggelig!
- Entusiastisk

kvalitetssikring IT-konsulent Interaktions design QA  

Opdateret 08. september 2018
Jeg er 28 år, og jeg flyttede til Aalborg i sommeren 2013 for at påbegynde min uddannelse. Jeg har nu afsluttet min kandidatuddannelse: Kommunikation på AAU. Jeg har under min uddannelse arbejdet med en række forskellige projekter, hvor fokus blandt andet har været på branding, employee advocacy og markedsføring.

kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ SoMe  

Opdateret 06. september 2018
En ambitiøs, pligtopfyldende og
nysgerrig Cand.Merc.Organisation og strategi-studerende søger erhvervserfaring indenfor HR og/eller projektledelse. Jeg bidrager med højt humør, engagement og fleksibilitet. Jeg ønsker at afprøve den lærte teorien i praksis, men mangler et sted at udfordrer d

AAUTalent HR Organisation Projektledelse Rekruttering  

Opdateret 07. september 2018
Civilingeniør(miljøteknik) fra AAU 2010. 6 års erhvervserfaring fra et miljøkonsulentfirma. Erfaring med projektsamarbejde hos udenlandske samarbejdspartnere.
Fluende kommunikation med både dansk og engelsk kombineret med total 4 års erfaring i arbejde og uddannelse i Danmark. Gode evner af facilitering og interpretation.

Opdateret 11. september 2018
I have a master’s degree in Operations and Management Engineering at AAU CPH. I have professional and experience in ERP systems and in optimizing operations- and supply chain processes, and I can contribute in providing new solutions that can enhance the operations- and supply chain business.

Analytical and systematic oriented Team player Humbled and humoristic  

Opdateret 31. august 2018
Hi! I've worked in many different areas (eg., sales, insurance). I'm a good team player, I put in all my effort achieving goals or any other deadlines - sales, customer service, daily/weekly/monthly tasks, you name it. I'm really focused, and always keep an positive attitude towards any obstacles. I speek portuguese, english and some spanish.

#communication #sales #student #business #english  

Opdateret 28. august 2018
Jeg er en ung kvinde på 20 år, og jeg går på mit tredje semester på bacheloruddannelsen Innovation og digitalisering på AAU. Jeg er yderst arbejdsom, og kender til vigtigheden af at være pålidelig og engageret på sin arbejdsplads. Derudover er jeg en sød og venlig person, der er flittig og meget struktureret.

arbejdsom pålidelig venlig bacheloruddannelse engageret kreativ flittig IT Innovation Digitalisering Detaljeorienteret struktureret  

Opdateret 15. august 2018
Expertise:
Business Analysis & Development. * Critical Thinking & Solving Business Problems. * Project Management. * Business Process Development. * Key Account management. * Sales Management. * Integrated Online Marketing Planning. * Digital Marketing. * Operations Management. * Customer Service. *

Opdateret 11. september 2018
Jeg er en ambitiøs og nysgerrig 5. semesters medicinstuderende fra AAU, som er lærenem og initiativrig. Med en masse erfaring med patientkontakt, praktik ophold på Regionshospital Nordjylland og nysgerrighed kan jeg være den rette, I søger.

Opdateret 16. september 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT