802 talentprofiler fundet

Færdiguddannet Civilingeniør indenfor Miljøteknologi (M.Sc./cand.polyt. in Environmental Engineering) til juni 2018. Jeg skriver nuværende mit kandidatspeciale omkring svovlbrinte i spildevandssystemer med fokus på svovlbrinteinduceret betonkorrosion af kloakrør.
Jeg har særlige interesser inden for emner omhandlende vandområdet.

ingeniør miljø miljøingeniør spildevand drikkevand grundvand vandmiljø engineer civilingeniør vandforsyning  

Opdateret 20. april 2018
Hvis der er noget, jeg er passioneret omkring, så er det at fortælle historier og gerne på flere forskellige platforme: Online såvel som offline. Faktisk vil jeg kalde mig selv lidt af en kommunikationsblæksprutte, da jeg kan lave alt fra pressearbejde til videoproduktion, tekstforfatning og varetagen af sociale medier.

kommunikation journalist social media sociale medier engelsk markedsføring marketing communication  

Opdateret 23. april 2018
Relation skabende netværkshaj med passion for markedsføring, branding og facilitering.
Cand. Mag. Kommunikation, Organisation og Ledelse,

Frivillige beskæftigelser:
 • Medstifter og bestyrelsesmedlem hos Dansk Markedsføring Studerende Aalborg,
 • Erhvervsmatcher hos AAU Match
 • Formand hos Nibe Festival
 • - Konsulent hos Lyras og Wood Zone

  AAU Matcher Markedsføring Kommunikation Nytænkende Initiativrig  

  Opdateret 20. april 2018
  Energisk person, som stræber efter at udfordre sig selv. Jeg er en fyr med interesse for iværksætteri, administration, ledelse, politik, økonomi og marketing.
  Disse interesser har fået mig til at involvere mig i både politik, bestyrelsesarbejde, iværksætteri og marketing.

  Politik Økonomi Ledelse Administration Iværksætteri Marketing Bestyrelse Studerende  

  Opdateret 22. april 2018
  Jeg er en ung kvinde på 20 år, og jeg går på mit andet semester på bacheloruddannelsen Innovation og digitalisering på AAU. Jeg er yderst arbejdsom, og kender til vigtigheden af at være pålidelig og engageret på sin arbejdsplads. Derudover er jeg en sød og venlig person, der er flittig, og som godt kan lide at udfolde sine kreative side

  arbejdsom pålidelig venlig bacheloruddannelse engageret kreativ flittig  

  Opdateret 16. april 2018
  Jeg er kandidatstuderende på 8. semester på Kommunikation, Aalborg Universitet.

  Mine interesseområder er:
 • Strategisk kommunikation
 • Markedsføring
 • Videoproduktion
 • Sociale medier
 • - Kampagneplanlægning

  Markedsføring Sociale medier Videoproduktion Ekstern kommunikation Strategisk kommunikation Medieproduktion  

  Opdateret 14. april 2018
  Mit navn er Jacob Brink Hansen. Jeg er 24 år og studerer historie på Aalborg universitet og skal læse Development and International Relations i Aalborg fra d. 01/09/18

 • Jeg står og mangler et studierelvant job, ved siden af mit studie
 • - Jeg er selvstændig, arbejdsom og dygtig til at organisere større projekter

  Opdateret 22. april 2018
  Mand på 24 år som ikke kan side stille. Jeg elsker at arbejde, og have en travl kalender.
  Mine ledere og kollegaer vil beskrive mig som hårdt arbejdende med et godt overblik over situationer, hvor der skal bruges handlekraft, men stadig hjælpsom og nede på jorden.
  Jeg er fleksibel hvad angår mit arbejde, og siger ikke nej til en udfordring

  Fremtidens leder  

  Opdateret 16. april 2018
  Jeg har en professionsbachelor i Offentlig Administration hvilket har givet mig en stærk administrativ profil. Jeg er ved at gennemføre en kandidat i Læring og forandringsprocesser på Aalborg Universitet (København) hvor jeg fordyber mig indenfor organisatorisk Læring herunder forandringsprocesser, læreprocesser, ledelse samt udvikling.

  Opdateret 19. april 2018
  Få nye idé, se muligheder og tage initiativ herudfra er ord, der gennem årene har præget min arbejdsindsats. Som studentermedhjælper i Energistyrelsen er mulighederne for ny læring og udfordrende opgaver uendelige. Jeg søger nye udfordringer med fokus på emner som organisationsudvikling, kompetenceudvikling, læring og psykisk arbejdsmiljø

  Opdateret 18. april 2018
  Kontrolteori og matematisk modellering er mine spidskompetencer. Interessen for disse to felter udsprang af min store interesse for energiteknik.
  Under uddannelsen Offshore Energy Systems på AAUE har gruppearbejdet lært mig at løse ingeniørfaglige opgaver i fællesskab med andre.
  Jeg er empatisk, udadvendt og hjælpsommelig af natur.

  Kontrolteori Matematisk modellering Ingeniør Energi Offshore Dynamiske systemer  

  Opdateret 03. april 2018
  I am a highly motivated person who has always sought new and ambitious challenges. I am
  currently enrolled in a Master program at Aalborg University that has learned me to excel in a
  project based and interdisciplinary environment. Furthermore I have served 7 years in the Danish
  army as sergeant, which has taught me a lot about leadership

  Opdateret 18. april 2018
  Business Operations Manager med fokus på økonomisk analyser, udarbejdelse og redegørelse for nøgletal, samt stor interesse for dataanalyse og Business intelligence. Jeg er meget motiveret og min store nysgerrighed og lærelyst er min drivkraft.

  Løsningsorienteret analytisk strategi optimering udvikling empatisk Business Controller Business Analyst SAP Business Intelligence KPI Relationsskaber Operations manager Excel Cognos Pivot Tableau VBA Programmering Microsoft Office  

  Opdateret 13. marts 2018
  Jeg imødekommende, løsnings- og helhedsorienteret. Min arbejdstilgang er struktureret, effektiv og skaber resultater. Min tidligere erhvervserfaring, kvalifikationer og baggrund som biolog kan bidrage med: solid projekterfaring og bred viden omkring vandløb, botanik og naturen. Jeg har gode samarbejdsevner og kan håndtere interessekonflikter.

  biolog miljø natur mikroplastik Aalborg Universitet botanik vandløb  

  Opdateret 03. april 2018
  Nyuddannet Cand. IT i it, læring og organisatorisk omstilling fra Aalborg Universitet med lang didaktisk praksis erfaring fra projekter med processer, implementering og optimering af arbejdsgange indenfor sundhed og arbejdsmiljø. Jeg arbejder agilt i lærings- og spændingsfeltet mellem maskinen og mennesket og bidrager til en god oplevelse.

  ambitiøs proaktiv løsningsorienteret analytisk struktureret faglig reflekterende arbejdsom loyal flittig nøgleperson implementerende koordiantor planlægger overblik visuel kompetence  

  Opdateret 12. marts 2018
  Jeg er en struktureret og initiativrig Cand.merc International Marketing studerende med stort engagement. Gennem studiet har jeg forbedret mine evner indenfor problembaseret projektløsning samt opnået nye kompetencer på områderne international branding, e-commerce og forbrugeradfærd.

  IM2017  

  Opdateret 19. april 2018
  Med erfaring som projektledende dataindsamler på verdens største kulturevent og afsæt i en Cand. Scient. i Sports Science fra AAU arbejder jeg ambitiøst i krydsfeltet mellem den tekniske dataanalyse og anvendelsen af data til administrative formål. Jeg kan navigere i en kompleks organisation med målsætninger og fokusområder i konstant udvik

  Dataanalyse projektleder. projektledelse analysekonsulent project management data analysis projektkoordinering project coordination quantitative analytics qualitative analytics kvantitativ og kvalitativ analyse survey design SurveyXact  

  Opdateret 26. februar 2018
  Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

  webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

  Opdateret 12. april 2018
  Native familiarity with Turkish, Middle Eastern and Scandinavian language, culture and politics.
  Able to communicate and cooperate well with people of diverse backgrounds and cultures.
  ?Strong International background in education and professional experience.

  Effektiv Proaktiv Positiv Hurtig Grundig  

  Opdateret 13. april 2018
  Eksplorativ eksperimenterende og kreativ samt innovativ i en forandringsproces. Jeg er udbredt energisk og coachende i mine arbejdssituationer.
  Jeg interesserer mig for mine medmennesker. Jeg er optaget af læring med det anderledes, hvordan det kan give mening i en social og kollegial kontekst.

  Opdateret 16. april 2018
  Skarp facilitator med et kæmpe drive til at skabe forandring og resultater samt solide formidlingsevner.
  Har et stærkt forretnings- og kulturforståelse, hvilket medvirker til, at jeg søger stillinger, hvor jeg kan arbejde med internationalt i forretnings- og organisationsudvikling.

  Iværksætter Projektleder Drive Organisationsudvikling HR Konsulent Udviklingskonsulent Leder HR-konsulent  

  Opdateret 28. marts 2018
  Jeg har ca. 8 års erfaring med projektorienteret arbejde inden for forskning og udvikling af medicin og nye behandlingsmetoder. Jeg har arbejdet med folk på tværs af faglige baggrunde på store såvel som små forskningsprojekter, hvor størstedelen af mit arbejde har været i tæt samarbejde med patienter og forsøgsdeltager.

  Opdateret 12. april 2018
  Mit navn er Kia. Jeg er 30 år gammel og bor i Aalborg. Til daglig studerer jeg erhvervsøkonomi, HA på Aalborg Universitet, og er på nuværende tidspunkt godt igang med mit 4. semester.
  Jeg holder utrolig meget af, at tilbringe tid med mine venner og familie så ofte jeg kan, men når det ikke er muligt, bruger jeg min fritid på styrketrænin

  Opdateret 10. april 2018
  Mit navn er Søren og jeg er 21 år gammel. Jeg er på nuværende tidspunkt igang med en Bachelor i Erhvervsøkonomi HA med mål om, at tage en kandidat. Jeg søger et studiejob som kan berige min faglige og personlige udvikling. Som medarbejder er jeg selvstændig, målrettet, engageret og løsningsorienteret.

  Opdateret 10. april 2018
  Jeg har Teknoantropologi uddannelsen opnået kompetencer til at undersøge hvordan menneske og teknologi former hinanden gennem fokus på såvel kulturelle, tekniske og samfundsmæssige dimensioner af relationen mellem menneske og teknologi.

  AAUtalent  

  Opdateret 15. april 2018
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT