742 talentprofiler fundet

Jeg finder glæde i at opdage brugerbehovet og designe løsninger, der ikke blot opfylder kundens krav, men også overholder deres stiltiende behov. Til en arbejdsplads kan jeg bidrage med en velovervejet og faktuel approach til løsningen af problemstillinger, et gå-på mod og velvilje til at lære samt en strukturel håndtering af projekter.

Agile methodologies Behovanalyse Brugeranalyse Brugerdrevet design Brugervenlighedsevaluering Krevspecifikation Markedanalyser Metode- og planlægningsarbejde Projectarbejde Projektledelse og koordinering Software design Innovation SCRUM  

Opdateret 11. januar 2018
Jeg er et resultatorienteret, lærernemt og opmærksomt menneske, som besidder evner til at opfange og lære nyt, samt at sætte det i perspektiv. Derudover er jeg energisk, pligtopfyldende og ikke er bange for at tage nye udfordringer op. Jeg forsøger altid at være i godt humør, da det har en positiv effekt på både mit arbejde samt mine omgi

It Læring Organisatorisk omstilling design didaktik undervisning voksenundervisning HR IA UX Webdesign Forandringsledelse teknologiforståelse Teknologi Kommunikation udvikling implementering digitalisering  

Opdateret 25. december 2017
Jeg brænder for at være med til at skabe det kommende digitale Danmark. En ambition, hvis mål er at skabe og forme IT uden spild af ressourcerne, fra vugge til grav. Jeg finder motivation i at skabe sammenhæng mellem forretningsbehov og IT, i virksomheder og organisationer.

Big data Power BI Business Analytics BA BI IT-systemer Procesoptimering Forretningsforståelse Forretningsbehov  

Opdateret 17. januar 2018
Kreativ og skarp formidler.
Passioneret omkring samspillet mellem flere forskellige medieplatforme og -formater: Grafik, video og tekst, både i forbindelse med web, men også offline. Erfaring med bl.a. storytelling, co-creation og events og koordinatorrolle mht. sidstnævnte.

Cand.IT Eventmaking Digitale Medier Internationalt Netværk Stærk formidler  

Opdateret 15. januar 2018
Min arbejdstilgang tager udgangspunkt i et systemisk perspektiv der anskuer en problemstilling fra mange vinkler. Det er essentielt for mig, at mit arbejde, udover at relatere sig til den nyeste forskning, skal være praksisorienteret og fokuseret på, hvordan resultater kan omsættes til interventioner og derigennem en samfundsgavnlig udvikling.

Landbrugsudvikling Fødevarepolitik Fødevaresystemer Byplanlægning Miljø- og planlovgivning Kooperativ organisering Kooperativ virksomhedsdrift Kooperativ økonomi  

Opdateret 18. december 2017
Leder med struktur, dialogbaseret lederstil, erfaring med selvledelse og internationalt projektledelse.
Erfaring med forandringsledelse, med personalebeskæring og offentlig adm.
Jeg: alsidig, selvlærende person med gå-på-mod. Jeg kan håndtere mange samtidige projekter. Arbejder analytisk strukturere med kommunikation. Har et kristent værdi

Alsidig Projektleder Leder Resultatorienteret international  

Opdateret 07. januar 2018
Jeg er en erfaren og proaktiv kommunikationspartner, med stort fokus på målgruppen/kunden. Højt specialiseret i intern kommunikation & change communication samt knowledge management.

Proaktiv kommunikatør omstillingsparat Stort netværk går altid den ekstra mil Teamplayer Specialist change communication inten kommunikation knowledge management digital kommunikation lederkommunikation Employee branding  

Opdateret 22. december 2017
Kandidat i Turisme, med en passion for håndtering af udviklingsprojekter indenfor turismesektoren, organisering og promovering af rejser / ture.

turisme projektudvikling projektledelse kommunikation destinationsudvikling kundehåndtering  

Opdateret 18. januar 2018
Få nye idé, se muligheder og tage initiativ herudfra er ord, der gennemårene har præget min arbejdsindsats. Som student i Energistyrelsen er mulighederne for ny læring og udfordrende opgaver uendelige. Bl.a. er jeg aktiv i flere netværker på tværs af styrelsen: formand for studenter/elevforeningen og medlem i Den Lærende Organisations føl

Opdateret 13. januar 2018
Jeg er 22 år og i gang med første år på professionsbacheloren i finans på UCN.
Tidligere har jeg taget 9 måneder af bacheloren i matematik, inden jeg fandt ud af at dette var for abstrakt til mig.
Min seneste erhvervserfaring er et år som praktikant på Siemens i Tyskland.
Til daglig er jeg spejder og spejderleder, og elsker at være uden

Opdateret 13. januar 2018
I have 6 years experience working for non-profit international organizations in the fields of administration, HR, Management, and logistics in Afghanistan. Currently, I am doing my master degree in International Business Economics (full-time study program) at Aalborg University.

ibe2017  

Opdateret 18. januar 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  

Opdateret 12. januar 2018
Jeg brænder for at skrive! Siden min tid på Testrup Højskoles Skrivelinje i 2011, hvor jeg fik undervisning i skriveteknik af diverse forfattere, har jeg produceret alt fra digte til skønlitterære tidsskrifter til artikler og manuskripter for virksomheden SYSSEL, jeg startede i 2016 med musiker, Nikolaj Skjold.

Opdateret 14. januar 2018
The last two years I have been working with FinTech and innovation within corporates. I am knowledgeable on PSD2, Open banking and FinTech. In my current job I have had a central task in setting up the incubation environment, scouting and investing in FinTech startups and project managing internally. I am known as hard working and reflective

entrepreneurship AAU Innovation management project management business development FinTech fintech Innovation Banking PSD2 openbanking startups corporate innovation scouting investing finance finans  

Opdateret 05. december 2017
Akademiker med flere års erhvervserfaring søger udfordringer inden for ledelse og HR. Jeg besidder økonomiske forståelse, samt store ledelses og kommunikations evner. Jeg er pragmatisk anlagt og tilgår problemstilligner videnskabeligt an. Mine store interesse område er det værdiskabende i organisationer, medarbejder samt kunder.

Pragmatisk Akademiker Ledelse HR Organisation kommunikation  

Opdateret 01. januar 2018
Mand på 23 år som ikke kan side stille. Jeg elsker at arbejde, og have en travl kalender.
Mine ledere og kollegaer vil beskrive mig som hårdt arbejdende med et godt overblik over situationer, hvor der skal bruges handlekraft, men stadig hjælpsom og nede på jorden.
Jeg er fleksibel hvad angår mit arbejde, og siger ikke nej til en udfordring

Fremtidens leder  

Opdateret 04. januar 2018
I hold an associate degree in Information Technology & Electronics, currently pursuing BSc in Manufacturing & Operations Engineering. Looking for a student position in areas where I could develop my professional skills, such as programming (knowledge in C/C#/Python), robotics, automation systems, manufacturing and operations management.

student automation production manufacturing robotics programming programmer electronics IT product development assistant innovation prototyping  

Opdateret 12. december 2017
Jeg er en passioneret danskstuderende med en glæde for mig fag og en positiv tilgang til tingene. Pligtopfyldende og selvstændig står jeg klar til at tage imod nye udfordringer.

selvstændig lærenem danskstuderende  

Opdateret 16. januar 2018
People i have worked with before describe me as someone who has a good work ethics. I am an optimistic person who likes to bring joy to everyone.I believe in teamwork and delivering a good quality work in time. Furthermore, I take full responsibility when it comes to my work and I have the ability to finish my tasks without supervision.

IM2017  

Opdateret 05. januar 2018
First of all Software Development is my huge passion. Anything new I learn or build is making me very happy person.

When talking Software I know I can build anything! With a bit of time, space to learn and internet by my side.

Improving my Software Development skills in all aspects. Managing. Coding. Communicating. Gaining experiences.

Software Developer Student  

Opdateret 30. december 2017
Med interesse og erfaring med undervisning, koordinering og planlægning af projekter og arrangementer for børn, unge og familier, har jeg tilegnet med kompetencer som åbenhed, gode formidling og kommunikationsevner samt viden om børn, idræt, fritid i kommunerne.
Disse kompetencer er helt sikkert nogle jeg vil tage med videre i job og/eller pr

Opdateret 03. januar 2018
Jeg er 20 år gammel, og i gang med en bachelor i Politik og Administration. Jeg er glad, udadvendt og klar på nye udfordringer. Desuden er jeg arbejdsvillig og er både i stand til at arbejde selvstændigt og som en del af et team.

Opdateret 14. januar 2018
Jeg er en meget ambitiøs, positiv og smilende person, der arbejder hårdt for at forbedre og lære. Jeg har en logisk tankegang og flair for tal. Jeg er en troværdig person, og er meget dedikeret til mine forpligtelser i livet og på arbejdspladsen.

Økonomi  

Opdateret 09. januar 2018
Ung medicinstuderende på 21 som ved hvad han vil. Stabil, fleksibel og smilende er oftest de ord jeg beskrives med. Jeg værdsætter kontakt med andre mennesker og stræber efter at efterlade et smil hos dem jeg berørerer. Er oprindeligt fra København, hvor jeg tidligere læst softwareteknologi på DTU.
Studiet, træning og poesi udtrykker min

Opdateret 28. december 2017
A hard working person with the specialization in administration & Indian Corporate Law having ambition to make a strong foot prints in the marketing field as well. I am keen to learn new things and getting new experiences. Enough is never enough for me. The more it is the better. I like doing multiple tasks under constructive pressure.

IM2017 Company Secretary & Business Administration  

Opdateret 17. december 2017
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT