Unik Yoga Startup - med globalt potentiale. "Be the change You want to see in the world" at Art Of Yoga

Art Of Yoga er en nystartet Yoga virksomhed baseret på sundhed, bæredygtighed, filosofi samt det hele menneske. Vi er ejet og drevet af 2 særdeles kompetente instruktører med mere end 5.000 timers erfaring og blandt de 8 mest certificerede instruktører i Danmark. Vi ønsker at udbrede kendskabet til vort brand og ydelser og styrke vores markedsføring i forhold til konkret målsætninger. I den forbindelse samarbejder vi gerne med idérige studerende om større eller mindre projekter. Vi kunne fx godt tænke os input til en markedsføringsplan, hvor du fx kigger nærmere på følgende - TIDSPERODEN FOR OPGAVEN ER MEGET FLEKSIBEL!!:

 • Kanalvalg: Hjemmeside (er igangsat), sociale medier (du kan finde os på FB og Insta), fagblade, forbrugerblade eller….?
 • Målgruppe: Den typiske kunde er en kvinde mellem 30 -45 år. Men vi vil gerne blive endnu klogere på vores kunder og deres ønsker og behov. Samt hvorledes vi bedst ”rammer” målgrupper/personaer.
 • Timing, budskaber og andre relevante overvejelser
 • SWOT og markedsanalyse
 • Redigering af tekster på hjemmeside understøttet af SEO

Herudover er vi helt åbne for kandidater der vil og kan bistå med en forretningsplan:"2025 plan (fra As/Is til To/Be) med tilhørende aktivitets plan for 2020 - vi har konkrete ambitioner som du har mulighed for at påvirke"

Vi er naturligvis fleksible og åbne over for dine input og ønsker til samarbejdet.

Om dig

 • Er i gang med en relevant uddannelse og læser fx International Virksomhedskommunikation eller anden uddannelse med fokus på markedsføring
 • Du deler gerne ud af din faglige viden og byder aktivt ind med nye ideer.

Vi kan tilbyde

 • Indblik i en spændende start up og mulighed for at se dine ideer blive ført ud i livet
 • Opgaven kan skrives som en semesteropgave/eksamensopgave individuelt eller i grupper, som bachelorprojekt eller speciale.
 • Vi forestiller os, at samarbejdet startes op med en introduktion, løbende sparring og afsluttes med et møde, hvor du præsenterer dit projekt og kommer med konkrete løsningsforslag på de valgte problemstillinger.
 • For den/de rette ansøgere vil vi give mulighed for at deltage på Yoga workshops inden for forskellige yoga stilarter samt evt. mindfulness sessioner.

“Be the change you want to see in the world”

Kontaktperson Send en kort mail til Lars Bo Nielsen, lb@artofyoga.dk hvor du fortæller lidt om din interesse i projektet og hvordan du tænker at gribe det an. Du kan også give Lars Bo et ring på 29690620

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on AAU Jobbank can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.