Markedsanalyse til e-commerce i Asien at GripFixer

GripFixer har planer om at skulle ekspandere salget til asien. Salget og interessen i EU går fremad, og derfor skal salgsmulighederne i asien undersøges (badminton er kæmpe stort derude!) - de primære lande er; Kina, Indien, Japan, Indonesien, Malaysia, Sydkorea, og til dels Thailand, Taiwan, Singapore.

Det der skal undersøges er e-handel mulighederne: (punkt 2 og 3);

1) Sælge til retailers - ikke relevant for denne analyse.

2) Salg igennem amazon eller lign.

3) Salg igennem egen webshop, og så få oprettet et pakke-hotel i et asiatisk land (der så håndtere distribution til alle de andre asiatiske lande - så en kunde i Japan kan bestille på hjemmesiden, og så sendes ordren til pakkehotellet i fx Indien, der så sender ordren til kunden i Japan).

Analysen vil danne grundlag for GripFixers strategi for ekspansion til det asiatiske marked, og der forventes derfor en grundig analyse. Herunder en fuld analyse og udregninger, der tager højde for bl.a. toldregler, og anden relevant lovgivning.

Hvad er GripFixer:

GripFixer er et lille hjælpe-redskab til en badminton ketcher. Den hjælper begyndere med at holde rigtigt på ketcheren, ved at guide fingrenes placering, og føles ukomfortabel når man holder forkert. Du kan evt. se mere på www.GripFixer.com

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on AAU Jobbank can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.