Online event

Karriereugen 2022 på AAU

I uge 11 kan du deltage i webinarer og digitale events, som ruster dig til at søge praktik og job.

14 March 10:00 - 19:00 CET

Add to calendar

Organised by Aalborg Universitet

The event has passed

I uge 11 kan du som studerende på AAU i Aalborg, Esbjerg og København deltage i webinarer og digitale events, som ruster dig til at søge praktik og job.

AAU’s karrierevejledere har udvalgt de arrangementer, som klæder dig bedst på til begge dele.

Det hele foregår online, og du kan selv sammensætte din uge ved at tilmelde det, du synes er relevant for dig lige nu.

Vi kommer hele vejen rundt om 3 af de vigtigste ting ift. din jobsøgning:

1. Kompetenceafklaring

Det er afgørende, at en arbejdsgiver kan forstå, hvorfor dine kompetencer er brugbare for netop deres arbejdsplads. Men det er lettere sagt end gjort. For hvordan skaber videnskabsteori og PBL værdi uden for universitetets mure?

Mandag 14. marts hjælper vi dig til at finde ord for, hvad der kendetegner dig i en arbejdssituation og som medarbejder. Du bliver klædt på til at samle op på din læring – både fra studiet og alt ud over studiet – og du lærer at formulere dine kompetencer, så en arbejdsgiver forstår det.

Sæt ord på det, du kan tilbyde en virksomhed

2. Digitale profiler

Man kommer ikke udenom LinkedIn, når man taler jobsøgning, og et andet godt redskab er AAU Jobbank.

Onsdag 16. marts ser vi nærmere på, hvordan du kan opbygge professionelle digitale profiler med et klart budskab, og du lærer, hvordan du kan bruge dine online profiler strategisk og få dem til at arbejde for dig.

Få styr på din LinkedIn- og jobbank-profil inden messen

3. Cv'et

Cv'et er også en grundlæggende ting, du skal have styr på, når du kaster dig ud i jobsøgningen. Og det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Fredag 18. marts står karrierevejlederne på AAU klar til at tjekke dit cv og give dig feedback, så det stå helt skarpt og blive klar til at blive udleveret på Karrieremessen eller sendt afsted med din ansøgning.

Drop in cv-tjek

Do you want to organise your own virtual event?