Hybrid event

GRADUATE PROGRAMME EVENT 2021

Kom og hør en række virksomheder præsentere deres graduate-programmer.

1 December 17:00 - 20:00 CET

Add to calendar

Studenterhuset, Gammeltorv 10, Aalborg, Denmark

Organised by Aalborg Universitet

The event has passed

Er du færdiguddannet i 2021 eller er du snart færdiguddannet? Overvejer du at søge et graduate-program?

Så kom og hør en række virksomheder præsentere deres graduate-programmer, fortælle om den intensive rekrutteringsproces og om hvad der skal til for at komme gennem nåleøjet blandt de flere hundrede eller tusinde ansøgere.

Virksomhederne kommer for at møde AAU’s bedst egnede og mest ambitiøse studerende, og du vil få mulighed for at stille dem alle de spørgsmål, du måtte have inden du går i gang med at søge.

ER DER GRADUATE-PROGRAMMER FOR MIG?

Der findes mange forskellige graduate-programmer for mange forskellige fagligheder - primært rettet mod it, ingeniører, business og andre samfundsfaglige uddannelser.

På linksene ved virksomhederne herunder kan du gå ind og læse om deres specifikke graduate-programmer, og se, hvad der er relevant for dig.

HVILKE VIRKSOMHEDER KAN JEG MØDE?

HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE I AALBORG?

• Du får mulighed for at møde og tale med de ansvarlige medarbejdere for virksomhedens graduate-program.
  • Du bliver klogere på det enkelte graduate-program, og hvad der skal til for at søge og komme igennem nåleøjet.
  • Du bliver klogere på, om et graduate-program overhovedet er en relevant karrierevej for dig at søge mod.

HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE ONLINE?

• Du får mulighed for at chatte med de ansvarlige medarbejdere for virksomhedens graduate-program.

PRAKTISK:

• Arrangementet afholdes i Aalborg og livestreames samtidig.
  • Arrangementet foregår på engelsk.
  • Der er få pladser, og det er efter først-til-mølle
  • Opdater din LinkedIn-profil, så du kan connecte med de virksomhedsrepræsentanter, som du har talt med
  • Læs mere om graduate-programmer

TILMELDING

SPØRGSMÅL?

• Spørgsmål om selve eventet? Send os en mail på karriere@aau.dk
  • Spørgsmål om graduate-programmer? Find svaret her eller på eventet.

ARRANGØR
AAU Karriere

Afholdes på Studenterhuset, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg og livestreames

TILMELDING INDEN
30.11.2021 kl. 09.00.

How to get to GRADUATE PROGRAMME EVENT 2021

Do you want to organise your own virtual event?