Talentfulde backend udviklere søges hos InterCare

InterCare - En verden af sundhed tilgængelig for alle.

InterCare udvikler den første sundhedsportal der gør det let for patienter og pårørende at få adgang til information om rettigheder og behandlingsmuligheder i det private sygehusvæsen i Danmark og i udlandet. InterCare er bl.a. støttet Innovationsfonden og fonden for entreprenørskab og udvikles i samarbejde med nogle af landets dygtigste fageksperter. Vores team består af både erfarne udviklere og unge talenter og vi benytter nogle af de nyeste teknologier, frameworks og metodologier. Vi har haft stor success med at facilitere spændene og lærerige praktikforløb og vi håber at du har lyst til at være med!

Vi er en del af de kreative rammer i Videnbyen og har base i Cortex Lab ved siden af Odense universitet.

Arbejdsopgaver – udvikling til webapplikation:

Som backend eller frontend praktikant i InterCare vil du spille en central rolle i udviklingsprocessen, hvor du vil stifte større bekendtskab med nogle af de nyeste teknologier og frameworks inden for webudvikling.

Som back-end udvikler forventes det, at du har kendskab til flere af følgende emner: objekt orienteret programmeringssprog, relationelle og dokument databaser og brugte web teknologier. Vi bruger C#, ASP.NET CORE og MongoDB. Det er en fordel hvis du har kendskab til dele af vores tech stak, men det er ikke et krav for at ansøge hvis du er en dygtig udvikler.

Vi tilbyder dig:

  • At blive en del af et drevet og empatisk team der vægter sammenholdet og fællesskabet højt.
  • Adgang til et bredt netværk i et skarpt innovativt miljø med fokus på teknologi.
  • Mulighed for at udvikle dine kompetencer og fordybe dig i et område hvor der er et enormt vækstpotentiale.
  • Mulighed for at være med i dialoger med rådgivere, investorer og forretningsudviklere.
  • En mulighed for rent faktisk at gøre en forskel ved at være med til at bygge noget der ultimativt redder og forbedrer liv.

Som nævnt tidligere har vi haft stor success med at skabe spændene og lærerige praktikforløb. Vi gør enormt meget ud af at vores praktikanter bliver en integreret del af teamet, vi prioriterer at du skal lære en masse nyt i løbet af dit praktikforløb, vi giver dig sjove og spændene arbejdsopgaver og vi er altid ved din side, så du har nogle at sparre med. Desuden går vi op i at have en fed iværskætterkultur, vi afholder en gang imellem hackatons, vi har fredagsbarer og vi laver af og til teamevents (vi har bl,a bowlet, været på barer og spillet minigolf).

Yderligere information:

Startdato: Vi holder samtaler løbende så tøv ikke med at sende os dit materiale.

Formalia: Ansøgning og CV sendes til jb@intercare.dk

Antal timer: fuld tid.

Kontaktinfo: Ved spørgsmål til stillingsopslaget kontakt Julian Barker på +45 42201949 eller jb@intercare.dk

Intercare.dk testes allerede nu og vi er snart klar til at lancere første version i Skandinavien.

Hvis du mener, du kan bidrage med andre kompetencer og er et godt match så send os endelig en ansøgning - vi leder altid efter talent!

Vi har netop lanceret en simpel BETA og har mange spændende projekter i pipelinen. Læs evt. mere om projektet her: https://drive.google.com/file/d/1Q1ztbI58TawGm-KvWh0kqTMxlBykpmau/view?usp=sharing