Ecommerce & Marketing praktikant hos Helsam Gruppen A/S

Brænder du for webhandel, webkommunikation, og online marketing?

Er du digital indfødt og en rigtig stærk formidler? Så har du nu chancen for at blive praktikant hos Helsam Gruppen A/S.
Vi søger 2-3 dedikerede praktikanter til vores Mecindo-team, der sidder i hjertet af København. Mecindo blev opkøbt af Helsam Gruppen A/S i 2019. Vi ønsker i første omgang praktikanter til det danske og norske marked. Det er vigtigt, at vores praktikanter har enten dansk eller norsk som modersmål, da mange af vores tekster, som du er med til at udforme, vil møde vores slutkunder.

Du vil komme til at lave både gruppebaseret arbejde og løse selvstændige opgaver. Du vil uden tvivl falde hurtigt til i vores uformelle miljø og nyde vores lækre kontorfaciliteter.

Programmet er særligt tilrettelagt for dig, som læser en relevant videregående uddannelse inden for e-handel, marketing, kommunikation eller journalistik. Har du samtidig en interesse for helsekost og velvære er det kun en fordel.

Opgaver:

 • Lave research på nye e-com trends, udviklingsmuligheder og konceptualisere resultaterne
 • Grafisk arbejde i Photoshop og InDesign til udarbejdelse af bannere, content, o. lign til website, nyhedsbreve og SoMe
 • Marketing-opgaver såsom udarbejdelse af nyhedsbreve, branduniverser og sociale medier
 • Udarbejdelse, opsætning og optimering af indhold på vores webshop
 • Diverse ad hoc opgaver, der relaterer sig til e-commerce og marketing

Vi forestiller os du har/er:

 • I gang med relevant uddannelse inden for kommunikation, markedsføring, e-handel el.lign.
 • Meget struktureret, proaktiv og selvstændig
 • Grammatikken i orden – du skriver korrekt dansk eller norsk
 • Flydende i dansk eller norsk tale
 • Gerne grafiske evner inden for Photoshop og/eller InDesign
 • Interesse for HTML er et plus
 • Positiv attitude og “can do” mentalitet

Grib chancen for at få et indblik i en e-handelsvirksomhed i rivende udvikling, og få berøring med mange forskellige opgaver relateret hertil.

Ansøgning og kontakt
Vi forventer, at arbejdsugen vil ligge på omkring 30-37 timer. Praktikforløbet er ulønnet.
Praktikperiodens varighed er minimum tre måneder.
Hvis du er interesseret i mere information omkring virksomheden eller praktikken eller vil ansøge, skal du kontakte Olivia Madsen på mail: om@mecindo.dk.
Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV til os hurtigst muligt.

Om Helsam Gruppen A/S

Helsam A/S er en 100% danskejet grossist- og detailvirksomhed. Vi er markedsledende inden for helsebranchen og samarbejder med omkring 230 leverandører inden for helsekost, personlig pleje, og økologiske varer. På helsamengros.dk driver vi vores B2B salg. Vi har siden 1985 solgt vores produkter til vores fysiske butikker (primært til Helsam kæden og øvrige butikker).

Vi startede med at sælge online til slutkunden via helsam.dk i 2010. Oktober 2019 opkøbte Helsam Gruppen virksomheden ”Mecindo”. Mecindo er en pure-player der pt. findes på 3 markeder (DK, NO, SE).