Om AAU Jobbank

AAU Jobbank er en global karriereportal for studerende og nyuddannede, og er et samarbejde mellem Aalborg Universitet og Graduateland.
For studerende og nyuddannede

Kickstart din karriere

Som studerende har du mulighed for at oprette en personlig profil og personificere sitet ud fra faglighed, kompetencer og jobønsker. Du kan eksponere dig selv over for attraktive arbejdsgivere via din personlige kompetenceprofil og let abonnere på jobopslag fra flere hundrede internationale virksomheder og dermed være up to date på de relevante job, der passer netop til dig.

For virksomheder

Find den ideelle kandidat

Virksomheder har mulighed for at komme i kontakt med studerende og nyuddannede her på AAU Jobbank. Du kan målrette dine tilbud mod specifikke segmenter og på den måde opnå en mere effektiv rekrutteringsproces og forbedring af din employer branding.

Find jeres kandidat i dag
Hvad er Graduateland?

Et internationalt netværk

AAU Jobbank er en del af Graduateland-netværket - et netværk som består af karrieresites for studerende og nyuddannede på tværs af universiteter og interesseorganisationer. Bemærk:
Aalborg Universitet er ikke ansvarlig for indhold, der kommer fra andre websites, som er tilgængeligt på dette website.

Dette website kan indeholde links til websites ejet af tredjepart. Aalborg Universitet er tager ikke ansvar for tredjeparts håndtering af personlige oplysninger.

Kontakt

Salg, drift og udvikling af AAU Jobbank administreres af Graduateland ApS.

Hvis du vil vide mere, kontakt venligst Graduateland ApS.

Kontakt Graduateland ApS

Mikkel Thorup Pedersen
Graduateland ApS
Ansvarlig for AAU Jobbank
Direkte tlf: +45 31197939
E-mail: mtp@graduateland.com

AAU Jobbank

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at samarbejde med universitetet?

info@graduateland.com