539 talentprofiler fundet

Med solide koptencer inden for læringsteori, didaktik, blended læring underviser, vejleder og udvikler jeg didaktisk kursusdesign - også med digitale læremidler. Jeg vægter et smidigt og udbytterigt samarbejde, og med et kvalitativt afsæt arbejder jeg analytisk, systematisk, og afleverer til tiden.

Pædagogisk design Kompetenceudvikling Pædagogisk vejledning Underviser og konsulent HR  
Master speciale studerende søger spændende opgave inden for turisme. Jeg starter sidste semester i februar 2017, hvor jeg skriver speciale i samarbejde med Lyngby Kommune. Det sidste punktum sættes i juli og derfor søger jeg et job fra august måned, gerne med fokus på udvikling inden for turis

udvikling Pakketering maritim turisme AAU Master i turisme Hotel og service erfaring  
Leder med struktur, dialogbaseret lederstil, erfaring med selvledelse og internationalt projektledelse. Jeg: alsidig, selvlærende person med gå-på-mod. Jeg kan håndtere mange samtidige projekter. Arbejder analytisk strukturere med kommunikation. Har et kristent værdisæt

Alsidig Projektleder Leder Resultatorienteret international  
Jeg brænder for arbejdet med mobilitet og den alsidighed begrebet indebærer. Jeg besidder en unik faglig kombination af en planlægningsfaglig baggrund og en mobilitets teknisk specialisering. Jeg er således en fagligt velfunderet repræsentant for den nyeste mobilitetsteoretiske og -tekniske viden.

visionær byplanlægger mobilitet teamplayer  
MSc Elektronik ingeniør indenfor regulering og automation. System-level design, reguleringsteknik, estimation, programmering (embedded og Java (Android) hovedsageligt). Lige kommet hjem fra Norge. Rejste der op efter graduering. Laver gymnastik, slackline, snowboard, surfer, longboard, UngRød

Grundig Effektiv Analyserende Observerende Fra Aalborg  
Jeg er en erfaren og proaktiv kommunikationspartner, med stort fokus på målgruppen/kunden. Højt specialiseret i intern kommunikation & change communication samt knowledge management.

Proaktiv kommunikatør omstillingsparat Stort netværk går altid den ekstra mil Teamplayer Specialist change communication inten kommunikation knowledge management digital kommunikation lederkommunikation Employee branding  
Jeg er på nuværende tidspunkt kandidat studerende ved ICTE . Jeg har studeret Computer Science og Web Development i de sidste fire år, hvilket har givet mig et stærkt fundament -ikke kun i object-orienteret programmering, men også i hele softwareudviklings livscyklus.

 
Jeg forestiller mig en professionel fremtid hvor jeg får mulighed for at bruge mine evner inden for engelsk, gerne med fokus på optimering eller udarbejdelse af tekster, eller oversættelse til internt eller eksternt brug. Udover mine sproglige evner, er jeg meget organiseret og derfor god til at holde styr på forvirrende opgaver.

Engelsk Dansk Oversættelse Korrektur  
First of all Software Development is my huge passion. Anything new I learn or build is making me very happy person. When talking Software I know I can build anything! With a bit of time, space to learn and internet by my side. Improving my Software Development skills in all aspects. Managing. Coding. Communicating. Gaining experiences.

Software Developer Student  
Jeg er en udadvendt forundringsparat person der er interesseret i forandring og filosofi i mange forskellige kontekster, og som trives i et dynamisk miljø. Særlige interesseområder: - Ledelse og strategi - Organisatorisk og individuel udvikling - Undervisning og facilitering

AAU Alumne AAU Matcher AAU Talent 15  
Jeg studerer bacheloren i Anvendt filosofi med tilvalgsfag i organisation og ledelse. Til sommer skal jeg fortsat læse Anvendt filosofi på kandidaten med speciale i organisations- og dialogfilosofi. Jeg ønsker, at arbejde med HR og mine interesseområder er foruden HR, ligeledes også socialt ansvar, bæredygtighed og ledelse.

Anvendt Filosofi Organisation og ledelse Organisations- og dialogfilosofi HR  
Jeg er en arrangeret, flittig og yderst kreativ interaktionsdesign-studerende på Aalborg universitet, der interesserer sig for moderne teknologi, og jeg søger et job ved siden af studiet hvor jeg kan få lov til at udfolde mine tekniske og kreative evner.

kreativ teknologi arrangeret programmering interaktionsdesign  
Mine tidligere jobs tager alle afsæt i, at der er fokus på kommunikation og samarbejde med andre mennesker. Det relationelle element er af stor betydning for mig, og jeg sætter værdi i, at samarbejde med andre. Jeg er som person meget udadvendt og god til at skabe vedvarende relationer og jeg bliver motiveret af, at være en del af et dynamisk

 
Jeg er en arrangeret pige med masser af gå på mod. Jeg tager udfordringer med oprejst pande. Jeg er har en faglig interesse i, hvordan man kan udnytte og styrke fagligheder på tværs af sektor. Derud over har jeg en personlig og faglig interesse i skole, børn-og unge området.

 
I am Motivated by creating solutions and I feel especially at home when I work with other people in a challenging environment where I can discuss and solve challenges to achieve a common goal. I thrive in group work and some of my skills are, that I am solution oriented, proactive, emphatic, structured and social.

DTU alumne  
Jeg færdiggjorde min bachelor på Kommunikation og Digitale medier i år(2016) og begyndte på kandidat uddannelsen, Kommunikation. Under min uddannelse har jeg arbejdet med projekter med fokus på branding, oplevelsesdesign og markedsføring.

kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ  
Jeg søger målrettet beskæftigelse indenfor planlægning, ejendomsret og bæredygtighed med fokus på helhedsorienteret planlægning med sparringsmuligheder, fremdrift og interdisciplinært samarbejde med mulighed for at bidrage positivt til byudviklingen.

byplanlægning klimatilpasning Ejendomsdannelse lokalplanlægning bæredygtighed  
Super motiverende personlighed med et drive der ikke er til at spøge med.

 
Med en professionsbacheloruddannelse i webudvikling og en erhvervsakademiuddannelse i Multimediedesigner har jeg fået bred akademisk og praktisk viden indenfor front- og back-end udvikling, grafisk design, videoredigering og kommunikation.

 
Master degree student of Computer Science - Machine Intelligence at Aalborg University. Looking for student job/part-time job. I have previous work experience in companies: Red Hat (JBOSS Middware Technical Support Engineer - 2.5 years) Factory4Solutions (Junior Java developer - 2 months)

aalborg computer science machine learning data analysis software development  
25 årig studerende ved den engelsksprogede bacheloruddannelse i sprog og internationale studier (red. Language and International Studies) ved AAU. Har igennem en længere ansættelsesperiode hos Dansk Supermarked Group tillegnet mig gode kommunikative evner såvel som et godt flair for IT.

 
Jeg er en glad pige på 22 år, der søger et studiejob. Jeg studerer dansk på 4. semester på Aalborg Universitet med henblik på at blive gymnasielærer. Jeg elsker at beskæftige mig med unge mennesker og undervise i noget der interesserer mig.

Selvstændig Undervisning Kommunikation  
Knivskarp akademiker med bred erfaring og sans for detaljen.

 
Dette er en testprofil til Jobbanken. Jeg søger i forbindelse med mit speciale en virksomhed som beskæftiger sig med nudging og clickbait.

Groen NBEkursist  
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT