537 talentprofiler fundet

Jeg er en erfaren og proaktiv kommunikationspartner, med stort fokus på målgruppen/kunden. Højt specialiseret i intern kommunikation & change communication samt knowledge management.

Proaktiv kommunikatør omstillingsparat Stort netværk går altid den ekstra mil Teamplayer Specialist change communication inten kommunikation knowledge management digital kommunikation lederkommunikation Employee branding  
Jeg studerer bacheloren i Anvendt filosofi med tilvalgsfag i organisation og ledelse. Til sommer skal jeg fortsat læse Anvendt filosofi på kandidaten med speciale i organisations- og dialogfilosofi. Jeg ønsker, at arbejde med HR og mine interesseområder er foruden HR, ligeledes også socialt ansvar, bæredygtighed og ledelse.

Anvendt Filosofi Organisation og ledelse Organisations- og dialogfilosofi HR  
Jeg søger målrettet beskæftigelse indenfor planlægning, ejendomsret og bæredygtighed med fokus på helhedsorienteret planlægning med sparringsmuligheder, fremdrift og interdisciplinært samarbejde med mulighed for at bidrage positivt til byudviklingen.

byplanlægning klimatilpasning Ejendomsdannelse lokalplanlægning bæredygtighed  
Jeg færdiggjorde min bachelor på Kommunikation og Digitale medier i år(2016) og begyndte på kandidat uddannelsen, Kommunikation. Under min uddannelse har jeg arbejdet med projekter med fokus på branding, oplevelsesdesign og markedsføring.

kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ  
Master degree student of Computer Science - Machine Intelligence at Aalborg University. Looking for student job/part-time job. I have previous work experience in companies: Red Hat (JBOSS Middware Technical Support Engineer - 2.5 years) Factory4Solutions (Junior Java developer - 2 months)

aalborg computer science machine learning data analysis software development  
Jeg brænder for arbejdet med mobilitet og den alsidighed begrebet indebærer. Jeg besidder en unik faglig kombination af en planlægningsfaglig baggrund og en mobilitets teknisk specialisering. Jeg er således en fagligt velfunderet repræsentant for den nyeste mobilitetsteoretiske og -tekniske viden.

visionær byplanlægger mobilitet teamplayer  
25 årig studerende ved den engelsksprogede bacheloruddannelse i sprog og internationale studier (red. Language and International Studies) ved AAU. Har igennem en længere ansættelsesperiode hos Dansk Supermarked Group tillegnet mig gode kommunikative evner såvel som et godt flair for IT.

 
Jeg er en glad pige på 22 år, der søger et studiejob. Jeg studerer dansk på 4. semester på Aalborg Universitet med henblik på at blive gymnasielærer. Jeg elsker at beskæftige mig med unge mennesker og undervise i noget der interesserer mig.

Selvstændig Undervisning Kommunikation  
Mangler I en glad, smilende og kollegial medarbejder, som samtidig har en god analytisk og kreativ sans? Jeg er altid parat til nye udfordringer og vil bidrage til at I, og jeres organisation, kan gå den ekstra mil til at skille jer ud fra mængden.

 
I am a Communications graduate studying a Master in Development and International Relations.

communication social media sociology gender studies  

Studiejob Kultur formidling kommunikation sociale medier Markedsføring Oplevelsesøkonomi  
Studerende på Aalborg universitet, hvor jeg læser informatik. Jeg er en selvstændig og løsningsorienteret person, som altid går til en opgave med gå på mod og sætter sin lid til at opgaven bliver løst korrekt.

Html PHP programmør begynder selvstændig fleksible  
Kommende dimittend med kompetencer til at være bindeled mellem forretningen og IT, samt med stærk teoretisk og praktisk forståelse for hvordan teknologi på strategisk vis kan anvendes til skabe værdi.

procesoptimering It-ledelse Projekt-ledelse It-konsulent It-projektleder  
Med en bred tværfaglig baggrund inden for antropologi, teknologi og filosofi er mine styrker forankret i det kvalitative. Mennesker, adfærd, demokrati og etik har altid vækket min interesse og jeg har søgt en uddannelses- og arbejdsvej derefter

 
I can collaborate easily with others. I have been member of different groups in educational and professional level. I have been employed in different positions, so I have no adjustment issues.I am cooperative and fond of exploring new things. I am kind of competitive and like to have things done.

 
Dette er en testprofil til Jobbanken. Jeg søger i forbindelse med mit speciale en virksomhed som beskæftiger sig med nudging og clickbait.

Groen NBEkursist  
Leder og holdspiller, der ikke er bange for at få hænderne beskidte. Er ambitiøs og hårdarbejdende, men samtidig har jeg fødderne solidt planet på jorden. Er enormt dygtig til at præsentere og formidle budskaber og resultater, hvorefter at få dem effektiviseret.

Ingeniør Supply Chain Management Produktion Procurement Civilingeniør  
Gennem min uddannelse og min arbejdserfaring har jeg udviklet mig på både det personlige, akademiske og praktiske plan der kontinuerligt har styrket mine kompetencer. Personligt er jeg en venlig of imødekommende person og frisk på at lære nye ting. Jeg nyder nye udfordringer og at møde nye menneske

arkitektur byplanlægning bæredygtig design codesign adobe programmer  
Mit navn er Jakob, jeg er 24 år gammel og er i gang med 7. semester på uddannelsen Byggeri og Anlæg med speciale i Byggeledelse på AAU. Jeg har desuden taget en Bachelor i Indeklima og Energi, ligeledes på AAU. Lige nu søger jeg en praktikplads indenfor byggeledelse med start fra sommeren 2016

 
Som person er jeg meget struktureret, og arbejder for at skabe overblik. Jeg kan godt lide både at arbejde administrativt og have kontakt med mennesker, hvorfor jeg gerne vil arbejde i en HR-afdeling.

 
Jeg er et gennemført ordensmenneske, som sætter en ære i at mine medmennesker har det godt. Jeg er lærenem, omstillingsparat og god til at holde hovedet koldt. Jeg er ikke bange for at tage fat, og så smiler jeg altid. Min force er at planlægge og organisere.

Drive Struktureret Overskudsmenneske Initiativrig AAU Talent  
Frisk energisk person, der tager fat i opgaverne som de springer op omkring en. Aldrig vigende for nye udfordringer. Utrolig lærenem og fleksibel til skiftende arbejde. Har erfaring fra mange forskellige arbejdsområder, primært inden for IT, design, innovation og statestik

 
To shrot, I am looking for a part-time or a student job due to the fact that in September of 2016 I have started my Masters studies in Aalborg University (Copenhagen). Programme - Medialogy (field: Computer Science). I am looking for a job within the fields of IT, Data processing and Analytics.

 
Jeg er en Cand.IT. studerende i IT Design and Application Development (også tidligere kaldet Softwarekonstruktion), som leder efter studiejob især med hensyn til programmering. Min viden strækker sig over softwareudvikling, "Software engineering", databaseudvikling, og omfavner Java og SQL.

Softwareudvikling Databaseudvikling Java SQL Python  
Alsidig civilingeniør i sundhedsteknologi. Har teknisk faglig viden og sans for kommunikation

innovativ holdspiller pligtopfyldende ansvarsbevidst  
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)