504 talentprofiler fundet

Jeg er en erfaren og proaktiv kommunikationspartner, med stort fokus på målgruppen/kunden. Højt specialiseret i intern kommunikation & change communication samt knowledge management.
Jeg er en Cand.IT. studerende i IT Design and Application Development (også tidligere kaldet Softwarekonstruktion), som leder efter studiejob især med hensyn til programmering. Min viden strækker sig over softwareudvikling, "Software engineering", databaseudvikling, og derfor omfavner Java og
Jeg er 24 år. Læser Idræt & Psykologi på AAU. Aktiv tennisspiller. Har løbet halv og hel Marathon, spiller klaver og dyrker Fitness. Jeg er tilknyttet DGI Nordjylland, hvor jeg de sidste 4 år har stået for juniortræning og kurser for kommende trænere, i flere nordjyske tennisklubber.
Jeg er en engageret og ansvarsbevidst studerende, som har stor interesse i mit fagområde, der fokuserer på såvel produktion som supply chain. Jeg sætter stor pris på at få udbygget min praktiske og teoretiske forståelse for virksomheder og de processer og systemer, som de består af.
I am a proactive, productive and flexible worker, currently studying MSc Global Refugee Studies. I am eager to learn new skills and acquire new experiences and am currently searching for an internship for my 9th semester.
Jeg vægter ansvarlighed, faglighed samt respekt for forskelligheder højt og er ambitiøs med en stor grad af engagement for det, jeg giver mig i kast med. Jeg brænder for at blive endnu bedre fagligt og få udbygget mine kompetencer - fagligt som personligt - og møder udfordringer positivt
Enthusiastic student with self-taught transversal compentencies in the engineering and IT area accompanied by theoretical and practical background from BSc. and MSc. studies looking for innovative project-based work.
Mangler du en medarbejder med flair for sprog, oversættelse og kommunikation? Så er det mig, du leder efter! Jeg er en kreativ, detaljeorienteret og struktureret oversætter, tekstforfatter og kommunikatør med en skarp pen og et hjerte, der banker for at skrive overbevisende.
Statskundskaber med en bred vifte af samfundsvidenskabelige kompetencer søger praktik til efteråret 2017. Stud.scient.pol som er arbejdsvillig, omstillingsparat og særdeles metodestærk. Jeg ønsker at min kommende praktikplads kan bidrage med ny viden og ligeledes vil kunne styrke mine kompeten
Jeg leder efter et job, hvor jeg kan bruge de kompetencer og værktøjer, som min uddannelse og tidligere jobs allerede har givet mig – Men jeg er altid klar på, at lære noget nyt! Jeg garanterer, at jeg går dedikeret ind til alle de opgaver som jeg bliver stillet.

Er din profil synlig?

Udfyld din præsentation for at vise din profil til interesserede virksomheder. Husk at angive din uddannelsestitel og teaser!

Arbejdsgivere: kontakt talenter

Hvordan kan vi kontakte talentprofiler?

De enkelte talenter kan kontaktes gennem deres talentprofil. Bemærk, at kun seriøse henvendelser formidles videre til talentprofilen.

Hvad koster det at kontakte talenter?

I sin nuværende form er talentdatabasen gratis at benytte.

Hvornår får vi svar?

Din besked formidles så snart det er blevet godkendt - normalt i løbet af samme dag. Det er dog op til den enkelte talent at besvare henvendelsen.


 
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)