520 talentprofiler fundet

Jeg er en Cand.IT. studerende i IT Design and Application Development (også tidligere kaldet Softwarekonstruktion), som leder efter studiejob især med hensyn til programmering. Min viden strækker sig over softwareudvikling, "Software engineering", databaseudvikling, og omfavner Java og SQL.
Engageret Cand.merc. Økonomistyring-studerende med særlig interesse for styringsmæssige udfordringer forbundet med økonomistyringsværktøjer. Jeg håber på en fremtid i en stilling som controller, konsulent eller lignende, hvor min interesse for økonomistyring kan blive stillet.
Jeg søger målrettet beskæftigelse indenfor planlægning, ejendomsret og bæredygtighed med fokus på helhedsorienteret planlægning med sparringsmuligheder, fremdrift og interdisciplinært samarbejde med mulighed for at bidrage positivt til byudviklingen.
Tværfaglig ingeniørstuderende: By- Energi- og Miljøplanlægning med bæredygtig udvikling i centrum. Ansvarsfuld og initativrig. Studiemæssig særlig erfaring med projekter om affald, transport og energi. Kvantitative og kvalitative metoder. Frivillig engangement: implementering af grønne initiativer.
Jeg er en målbevidst, engageret og åben pige som allerede har mange års arbejdserfaring. Jeg har haft jobs både i Danmark og i udlandet, hvor jeg de sidste 2 år har arbejdet for BESTSELLER i Amsterdam som operationel og kommunikativ ansvarlig for alt aktivitet på eksterne partner hjemmesider.
Med en kombination af process innovation, ledelse, teknologiforståelse og STS bidrager jeg som kompetencestærk og multidiciplinær inden for teknologiudvikling og innovation. Mine styrker ligger inden for vurdering, udarbejdelse og analyse af nye og alternative løsninger.
Jeg er en erfaren og proaktiv kommunikationspartner, med stort fokus på målgruppen/kunden. Højt specialiseret i intern kommunikation & change communication samt knowledge management.
I can collaborate easily with others. I have been member of different groups in educational and professional level. I have been employed in different positions, so I have no adjustment issues.I am cooperative and fond of exploring new things. I am kind of competitive and like to have things done.
As a person I am curious and dedicated to my work and the tasks I undertake. I always strive to do a good job of high standard. I thrive with challenges and I'm that kind of person who see options and solutions in the tasks I meet during a working day. https://www.linkedin.com/in/camillaravn?trk=n
Enthusiastic student with self-taught transversal compentencies in the engineering and IT area accompanied by theoretical and practical background from BSc. and MSc. studies looking for innovative project-based work.

Er din profil synlig?

Udfyld din præsentation for at vise din profil til interesserede virksomheder. Husk at angive din uddannelsestitel og teaser!

Arbejdsgivere: kontakt talenter

Hvordan kan vi kontakte talentprofiler?

De enkelte talenter kan kontaktes gennem deres talentprofil. Bemærk, at kun seriøse henvendelser formidles videre til talentprofilen.

Hvad koster det at kontakte talenter?

I sin nuværende form er talentdatabasen gratis at benytte.

Hvornår får vi svar?

Din besked formidles så snart det er blevet godkendt - normalt i løbet af samme dag. Det er dog op til den enkelte talent at besvare henvendelsen.


 
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)