591 talentprofiler fundet

Ambitiøs og passioneret digital designer med øje for blandt andet UX-design, konceptudvikling, projektledelse og visuel kommunikation. Glad for planlægning, men pa°skønner samtidig det kaos der kan indfinde sig i kreative processer. Stor interesse inden for den teknologiske udvikling og digital kultur.

konceptudvikling UX-design fotografering digitalt design kreativitet digital kultur projektledelse strategisk design marketingsstrategier oplevelsesdesign brugercentrering co-creation storytelling game design medieproduktion research dataanalyse  
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier:

 • Microsoft-teknologier (MSSQL, .NET, IIS)
 • Laravel & PHP
 • UI-design & front-end teknologier
 • Bootstrap
 • JQuery & JavaScript
 • MVC-teknologier
 • Database-design
 • Softwarearkitektur

 • Erfaring med projektledelse og afdelingsledelse.

  webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  
  Jeg har næsten 5 a°rs professionel erfaring med konceptudvikling, design, brandstrategi og kommunikation fra et designstudio, et kultur- og ungdomsmagasin, et brandbureau og senest med designprojekter pa° egen ha°nd. Gennem mine universitetsstudier har jeg særligt været interesseret i at udforske omra°der som innovation, kreativitet og motiv

  design branding kommunikation konceptudvikling innovation motivation digitale medier visuel kommunikation strategi  
  I'm a humanist within IT, and I'm focused on the human aspect of this buisness. This includes:

  Internal communication in teams
  Communication with ekstern partners or costumers
  Strategic marked placement
  Understanding and researching user needs
  Creating innovative concepts

  innovation brugerdrevet user experience user research projektledelse strategisk design kommunikation konceptudvikling  
  Det der holder mig engageret, er muligheden for at arbejde med og løse problemstillinger på kreative og innovative måder - derfor også min baggrund som folkeskolelærer, da det i faget er gavnligt at kunne tænke løsninger i nye baner. Derudover er jeg:
 • Selvstændigt arbejdende,
 • God til teamwork og
 • - Lærenem hvis der er kompetencer jeg

  IT Læring Uddannelse Undervisning Didaktik Humaniora Samfundsvidenskab Projektledelse Fagdidaktik Innovationsprocesser Pædagogik Kulturel og interkulturel kompetence  
  Skarp kommunikator med et kæmpe drive til at skabe noget nyt og anderledes. God til at finde essensen i en organisations identitet og kultur samt at få det videreformidlet. Kan kommunikere på alle niveauer

  Kommunikator Kommunikatør Formidler Iværksætter Projektleder Drive Organisationsudvikling  
  Kontrolteori og matematisk modellering er mine spidskompetencer. Interessen for disse to felter udsprang af min store interesse for energiteknik.
  Under uddannelsen Offshore Energy Systems på AAUE har gruppearbejdet lært mig at løse ingeniørfaglige opgaver i fællesskab med andre.
  Jeg er empatisk, udadvendt og hjælpsommelig af natur.

  Kontrolteori Matematisk modellering Ingeniør Energi Offshore Dynamiske systemer  
  Leder med struktur, dialogbaseret lederstil, erfaring med selvledelse og internationalt projektledelse.
  Erfaring med forandringsledelse, med personalebeskæring og offentlig adm.
  Jeg: alsidig, selvlærende person med gå-på-mod. Jeg kan håndtere mange samtidige projekter. Arbejder analytisk strukturere med kommunikation. Har et kristent værdi

  Alsidig Projektleder Leder Resultatorienteret international  
  27 årie bachelor studerende søger studierelevant studiejob til ansættelse hurtigst muligt.
  er pt i gang med en BSc. Business Administration, men har også en tidligere uddannelse som datatekniker med special i programmering, udlært hos Grundfos A/S. der kan læses mere om mig på linkedin.

   
  Forundringsparat og forandringsivrig HR-udviklingskonsulent med interesse for individuel og organisatorisk udvikling, forandring og filosofi.

  Jeg skaber resultater gennem samarbejde, dialog, facilitering og evnen til at turde udfordre mennesker på deres kompetencer, faglige såvel som personlige.

  AAU Matcher AAU Talent 2015 AAU Alumne 2016 IDRÆT.AAU.BA.2009 LFP.AAU.KA.2012 AF.AAU.KA.2014 Anvendt Filosofi Læring og Forandringsprocesser  
  Kortbeskrevet er jeg en flersproget globetrot, som rent professionelt brænder for at sprede god kommunikation, knytte kulture sammen og rejse verden tynd (både i mit hoved samt i den virkelige verden!). Jeg sprudler af energi og en positiv tilgang til alt jeg foretager mig, og jeg har et ønske om altid at efterlade andre med et smil på læben.

   
  Jeg er hårdtarbejdende og målrettet. Jeg arbejder effektivt og selvstændigt. Helt grundlæggende er jeg et ungt menneske, der er ansvarsbevist, og gerne vil arbejde. Jeg har arbejdet på Aldis centrallager i tre år ved siden af mit studie, hvor jeg møder klokken 4 om natten - og jeg er ikke kommet for sent en eneste gang.

   
  Jeg er en arbejdsom og lærenem person, som er interesseret i at finde et studierelevant arbejde.
  Jeg er udadvendt og er altid interessant i at arbejde og samarbejde med andre mennesker.
  Jeg kan godt lide og er vant til at arbejde i et dynamisk miljø og er bestemt lærenem overfor nye udfordrin

   
  Civilingeniør i medicinsk bioteknologi. Min ambition er at arbejde med kvalitetskontrol eller kvalitetssikring i medicinalindustrien, fødevareindustrien eller sundhedssektoren.

   
  Jeg er en ambitiøs og engageret kommunikationsspecialist, som brænder for at arbejde med organisationer og mennesker i interaktion. Jeg er en kreativ og innovativ person med en realistisk og praktisk forståelse, som kan bevare overblikket og arbejder struktureret.

   
  Jeg kan lide at arbejde med mennesker, derfor valgte jeg en uddannelse inden for sundhedsfaget. Det som driver mig er, at hjælpe mennesker som har brug for det.
  Jeg valgte at læse en kandidat i Tekno-antropologi fordi jeg finder samspillet med menneske og (sundheds)teknologier særdeles interessant.

   
  Educated as a Techno-Anthropologist my field of interest is humans and technologies. Within this frame my motivation lies in bringing the human perspective into focus when developing technological solutions because this secures that the right solutions are developed for the users.

  innovation teknologisk forståelse antropologi  
  Jeg studerer matematik-økonomi på 3. semester ved AAU. Jeg har derfor en stor interesse inden for matematik, anvendt i en økonomisk sammenhæng, hvad end det gælder salg, databehandling eller budgetplanlægning. Derudover har jeg tre års erhvervserfaring som vikar i en detailforretning.

  Social Nytænkende Fleksibel Engageret Ansvarsbevidst  
  Mine kernemål knytter sig i særdeleshed til udsatte, civilsamfund og organisering. For mig er det centralt at skabe læringsmiljøer, hvor det er muligt for individet at udvikle egne kompetencer og give dem redskaber til at mobilisere sig selv

  Civilsamfund frivillighed social mobilitet Læringsmiljøer Vidensudvikling AAU.KA.2018  
  Kandidat med godt humør, kritisk sans og interesse for at skabe forandringer - ikke for forandringens egen skyld, men fordi forandring kan skabe resultater af værdi for en organisation.
  Jeg arbejder struktureret, orienteret og med tendens til perfektion. Jeg trives under både en formel og uformel omgangstone.

  POLADM.AAU.Ma.15  
  BA-studerende med flair for kommunikation og forståelse for mennesker samt stor interesse i organisationer.

  Kommunikation Organisation Sociale medier HR  
  Jeg har Teknoantropologi uddannelsen opnået kompetencer til at undersøge hvordan menneske og teknologi former hinanden gennem fokus på såvel kulturelle, tekniske og samfundsmæssige dimensioner af relationen mellem menneske og teknologi.

  AAUtalent  
  Mine mest fremtrædende EGENSKABER er, at jeg er ærlig, rummelig, tydelig og autentisk i min kommunikation og i mit nærvær. Derudover er jeg optimist, retfærdig og omsorgsfuld. Samt altid udviklings-, optimerings- og løsningsorienteret.

  Sociolog AAU Alumne Udsatte børn Forskning Aktionsforskning Projektledelse  
  I am a new graduate with MSc. in ICTE (innovative communication technologies and entrepreneurship) looking for opportunities to use my knowledge from my education and previous experiences from different roles in the job market. I am very much interested and passionate about new innovative technologies.

   
  Igennem mit studie og interesse for sociologiske emner, finder jeg validitet og transparenstiet som nødvendigheder i forskning jeg vil være en del af. Jeg har en stabil og kompetent-søgende personlighed, og ønsker at arbejde et sted hvor min faglighed bliver anerkendt, og arbejdet har et formål.

  Sociologi AAU Forskning Samfundsvidenskab  
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT