Privatliv, cookiepolitik og sitets brugerbetingelser

AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank


Når du klikker ind på AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank indsamler Move On Communications, som udbyder AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank (i samarbejde med evt. universitetspartner), oplysninger om dig. Til dette benytter vi cookies og intern logging. Begge teknologier bruger vi til at gøre det lettere for dig at benytte websitet og til at optimere det til dine behov.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores cookiepolitik, når du besøger vores websites. Vi videregiver aldrig de indsamlede brugerinformationer til tredjepart uden din samtykke.

1. Cookies generelt

En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies hjælper os med at øge brugervenlighed og sitets relevans. Uden cookies skulle man undvære mange funktioner og faste indstillinger af brugerpræferencer, som f.eks. hvilket sprog du gerne vil have hjemmesiden på.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i de cookies, Move On Communications anvender. AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank anvender to slags cookies: session cookies og varige cookies.

1.1 Brug af session cookies på sitet

Session cookies bruges til at huske dine log ind-informationer under dit besøg på sitet. Det er muligt at benytte sitet med session cookies deaktiveret, med uden disse cookies vil du blive nødt til at logge på, hver gang du klikker videre til en ny underside (fx et jobopslag). Desuden kan du ikke oprette/redigere personlige profil.

Session cookies er aktive så længe, din browser er åben. Når du lukker browseren, forsvinder denne cookie.

1.2 Brug af varige cookies på sitet

Varige cookies bruges til at huske dine log ind-informationer og søgekriterier, så du ikke skal indtaste dem næste gang, du besøger sitet. Disse anvendes kun, hvis du selv aktivt vælger at slå dem til.  Vi benytter også varige cookies til at måle statistik på sitet, fx klikrater. Til dette anvender vi Google Analytics samt Gallup TNS trafikmålinger.

Desuden anvender vi varige cookies for annoncører på sitet. Det kan enten være annoncører, der har indgået en aftale med os om eksponering på sitet eller annoncører, som er kommet frem via Google Ads eller andre annonceringssystemer. Disse cookies bruges til at genere klikrater, så den pågældende annoncør kan vide, hvor mange unikke brugere, der har været eksponeret for annoncen.

1.3 Så lang tid opbevarer vi cookies

Varige cookies sletter sig selv efter et varierende antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg på sitet. Session cookies slettes af browseren, når browservinduet lukkes.

1.4 Førstepart- og tredjepartcookies

Session cookies og Move On Communications egne varige cookies er førstepart-cookies, hvilket betyder, at de lægges og læses udelukkende af os. Tredjepartcookies kan læses af andre sites, i dette tilfælde Gallup, Google Ads, Google Analytics og evt. annoncører, der måtte være på AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank. Her er det udelukkende tale om cookies, der ikke indeholder personfølsomme oplysninger.

1.5 Sådan undgår du cookies

  • Du kan følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering
  • Du kan aktivere/deaktivere brug af cookies i din browser
  • Cookies kan yderligere blokeres af en restriktiv firewall - se instruktioner for opsætning af dit firewall-program

2. Brug af personoplysninger

Move On Communications afgiver aldrig personoplysninger  til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved oprettelse af profil, jobagent mv.

2.1 Anonymitet

Dine personlige oplysninger, som e-mail, navn, telefon eller adresse, er som standard ikke tilgængelige for virksomhederne. Du har mulighed for at tilvælge anonymitet som en del af din personlige profil. Anonyme profiler udelader at vise evt. foto for din profil.

Ønsker du at forblive anonym, skal du være opmærksom på de øvrige oplysninger i din profil, der kan identificere dig over for virksomhederne, som din aktuelle arbejdssted eller lignende.

2.2 Personfølsomme oplysninger

Du må ikke angive personfølsomme oplysninger i din profil i AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank. Personfølsomme oplysninger er informationer, som eksempelvis vedrører din religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger. AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank har ikke lov til at registrere disse typer informationer og de vil blive fjernet når vi bliver bekendt med, at de findes.

2.3 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Move On Communications, skal du rette henvendelse på eller telefon 38 38 10 10. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.  Move On Communications gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3. Ansvarsfraskrivelse

Move On Communications forbeholder sig retten til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.

Move On Communications kan ikke gøres ansvarlig for tab, som du måtte lide på grund af ændringer eller varig / midlertidig termination af vores tjeneste.

Move On Communications kan ikke gøres erstatningsansvarlig for de informationer, som du finder på AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank - uanset om disse mod forventning skulle være ukorrekte. Move On Communications kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer i AAU Projekt-, Praktik- og Jobbank.

4. Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Move On Communications  på mail: eller postadresse:

Move On Communications 
Christians Brygge 28, 2. tv
1559 København V

Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT